Diary of ataicha: gshock

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label gshock. Show all posts
Showing posts with label gshock. Show all posts

Saturday, June 10, 2017

Cantik plak..

Saturday, June 10, 2017 0
Cantik plak..

Alahai cantik plak band dan bezel model ni.. New Hawaii Series.. Tapi tak berkenan model GAX-100MSA-4.. kalau buat guna model DW6900 ke.. kan best.. huhuhuhu.. Baby G nya nampak comel.. tapi tak yah laa.. Mrs. Ataicha tak berapa suka jam banyak-banyak.. 

Tuesday, April 28, 2015

Alhamdulillah..

Tuesday, April 28, 2015 0
Alhamdulillah..

Thursday, March 26, 2015

26.03.2015 - lalalala

Thursday, March 26, 2015 0
26.03.2015 - lalalala
Dh 26.03.2015 huhuhu cepat laa masa berlalu.. beberapa hari lagi GST dah nak dilaksanakan.. huhuhu.. sebelum GST ni pun dah terasa kehangatan kenaikan harga barang.. lepas GST lagi la pula kan..
Masak-masak.. tp nak buat macam mana.. kena hadap gak walaupun tak suka...
Tak sabar nak tunggu PRU ni... huhuhu

Friday, March 20, 2015

Dah sampai tshirt #gsfc

Friday, March 20, 2015 0
Dah sampai tshirt #gsfc
Alhamdulillah dah selamat sampai t shirt #gsfc malaysia pre-order ni.. pre-order sebelum ni dah terlepas.. 

Nasib baik yang kali ni sempat selit order.. hehehe.. anyway memang cantik gak design dia.. #Qarie Full Effect thank you kerana merealisasikan permintaan orang-orang yang terlepas order sebelum ini.. siap free 2 sticker dan 1 car sticker.. memang terbaik.. 

Thursday, March 19, 2015

Bertukar baju dah..

Thursday, March 19, 2015 0
Bertukar baju dah..
Apa yang tukar baju ni? Takde laa salah satu jam gshock model DW6900SB-8 bezel dan band dia dah agak uzur.. dah luntur warna.. nak wat cam mana tu laa dulu awal-awal jam belasahan
Sekarang... tadaa.. dah macam baru.. nak pakai pun sayang.. huhuhu.. transform giler2..  dah macam baru beli plak..

Xpe.. maybe lepas ni xde laa sampai luntur macam dulu dah ye.. akan dijaga dan dibelai.. 

Hari ni.. sebagai penghargaan.. akan dipakai.. hehehehe.. yang lain jangan jelous plak.. ikut giliran..