Diary of ataicha: Happy Birthday

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label Happy Birthday. Show all posts
Showing posts with label Happy Birthday. Show all posts

Sunday, June 18, 2017

Happy birthday Keisha Zara

Sunday, June 18, 2017 0
Happy birthday Keisha Zara

Hampir terlupa akan birthday Keisha Zara.. nasib baik ada reminder kat Google Photo yang remind pasal gambar 4 tahun lepas..

Selamat hari lahir Keisha Zara... semoga membesar menjadi anak yang solehah.. yang mendengar kata, berbakti kepada orang tua.. dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang berpanjangan dan dipermurahkan rezeki slalu...

4 tahun lepas.. huhuhu pejam celik pejam celik.. sekejap je masa berlalu...

Sekadar berkongsi gambar masa lahir.. 18 June 2013...

Sunday, May 3, 2015

Sambutan tertunda birthday Haziq Naufal

Sunday, May 03, 2015 0
Sambutan tertunda birthday Haziq Naufal
Alhamdulillah pada Hari Pekerja tahun ini, ataicha dan wife membuat sedikit sambutan majlis hari jadi tertunda haziq naufal.. asalnya nak sambut birthday dia kat taska.. 

Tapi dia kata nak sambut dengan BFF dia Hana Batrisya.. so kat taska cuma bagi goodies je.. kek tunda je laa sampai laa nak balik kampung... 

Kerana minatnya Ultraman... so belikan laa kek Ultraman... design ambik je yang mana ada.. kek pun tempah dengan sepupu sebelah wife.. yang mana stay di apartment yang sama.. harga oklaa... 

tahun ni sambut laa.. sebab tahun lepas tak buat kan.. hehehe.. nanti tanya plak... takde video birthday dia.. 

sambutan ala kadar je.. just ada kek.. janjan sket.. sekadar memberi kenangan kepada anak... tak masak sangat sebab malam nanti nak ke maran.. mak sedara sebelah wife buat kenduri doa selamat dan sambut birthday cucu dia... 

semoga Haziq Naufal gembira ye..

Monday, November 19, 2012

kenapa licin je kepala tu?

Monday, November 19, 2012 0
kenapa licin je kepala tu?
rambut licin???
ramai duk tanya kenapa laa rambut tu licin je.. nazar ke? jawapan dia.. takde pape pun.. saja je licinkan kepala nie.. tu pun tak plan nak licinkan pada awalnya.. asalnya pergi kedai gunting kata kat tukang gunting "tepi ngan belakang nipis dan atas pendek"... entah masa tengah gunting tu, rasa nak clearkan terus rambut dan kata laa kat dia.. "bos, kasi 1 je semua.." terlihat muka tukang gunting tu tersenyum.. maybe dalam hati.. senangnya kerja... huhuhu..

okla cukup la pasal rambut licin tue..

congrate!!!!
sekarang ni nak wish congratulation kat beberapa orang rakan dan sedara mara yang mendapat baby beberapa hari ini, tahniah erk.. semoga ianya memberi satu cahaya dalam hubungan keluarga anda semua... seronok bila tengok dan tahu hal-hal ini.. ialah.. teringat time dapat Haziq Naufal dulu.. memang ceria je muka.. Sebab setiap detik dalam membesarkan anak ni memang menyeronokkan...

setiap kelahiran ada rezeki dia, so usahlah risau akan masa depan dia erk.. Rezeki akan hadir tanpa diduga..

Dan congrate juga buat rakan-rakan yang menjadi Pengantin Baru.. Tahniah semoga perkahwinan korang akan kekal hingga ke akhir hayat erk.. 

happy birthday!!!
buat adik ku Aniff Nur Atika, yang menyambut hari lahir pada hari ni.. Happy Birthday's erk.. semoga dipanjangkan umur, dipermurahkan rezeki.. diberi kesihatan yang berpanjangan dan senyum selalu...





Wednesday, November 23, 2011

Happy Birthday Sayang!!!

Wednesday, November 23, 2011 0
Happy Birthday Sayang!!!
Happy birthday sayang,

today umur sayang dah naik satu angka. so dah boleh bye-bye 2 series kan... jangan ler mara... nanti cepat tua... tak kisah la dah naik satu angka ke tak... cuma sayang kena ingat satu pepatah nie.. HARI INI ANDA ADALAH TUA DARI SEMALAM, TAPI MASIH MUDA BERBANDING HARI ESOKNYA....

Dah 2 tahun kan kita bersama, segala suka duka kita tempuhi bersama, mungkin ada kekurangan dan kelebihan... namun sayang masih setia bersama sayang kan...

Kali ini, mungkin agak berbeza dari tahun lepas... dengan kehadiran cahaya mata kita Haziq Naufal.. rempah ratus kehidupan rumah tangga kita makin ceria.. Apa-apa pun.. sayang ingin ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI KELAHIRAN dan semoga hubungan kita kekal hingga ke anak cucu.. amin....


Monday, August 9, 2010

Thank to everyone....

Monday, August 09, 2010 4
Thank to everyone....

9 August 2010 ~ hari ni cukup umur ataicha yang ke 29 tahun.. still dalam lingkungan 20an lagi.. ahaks.. walaupun dah hujung2 dah... dikesempatan ini... ataicha nak ucapkan jutaan terima kasih kat kawan2 yang tak putus mengucapkan happy birthday sejak kul 12 mlm tadi..

Thank la ye... ataicha bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bernafas ketika berumur 29 tahun ni.. kadang2 tak sangka gak umur dah mencecah 29 tahun nie.. rasa cam sekejap je semua benda berlalu... sepanjang setahun berlalu dalam hidup ataicha.. rasanya dah banyak benda berlaku... semua nya berlalu tanpa sedar.... kalau 9 August 2009... ataicha rasa masa tu ataicha masih lagi bujang.. keje pun rasa masih di Jalan Sultan Ismail... tahun ni... rasa berlainan sedikit.. tempat keje pun dah bertukar sebanyak 2 kali.. so lain rasanya kan... dah jadi sorang suami...

Tahun ni.. buka mata Mrs ataicha dah ada depan mata... sanggup tunggu ataicha buka mata semata2 nak ucapkan "Selamat Hari Lahir"... uhuks.. thanks la ye....

Azam ataicha tahun nie.. ingin menjadi seorang suami yang baik, menjadi seorang ayah yang baik(ni belum lagi tapi doa2 kan la erk moga2 ataicha dapat baby before birthday ataicha ke 30 nanti)...seorang perkerja yang ikhlas dalam membuat keje... seorang anak yang taat kepada ibu, ayah, mak mertua dan ayah mertua nya....

semoga semua azam ataicha tu termakbul hendaknya...