Diary of ataicha: dataontap

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label dataontap. Show all posts
Showing posts with label dataontap. Show all posts

Wednesday, January 12, 2011

3rd day Trainning NetApp Data ONTAP 7.3 Fundamentals

Wednesday, January 12, 2011 0
3rd day Trainning NetApp Data ONTAP 7.3 Fundamentals
uiks... dah 3 hari ataicha tak masuk opis.. huhuhu...
bukan malas tapi kena hadir kursus NetApp Data ONTAP 7.3 Fundamentals kat Menara UOA Bangsar... huhuhuhu.. penat gak nak memahami semua... setakat entry ni baru chapter 6... lagi 12 chapter nak di study...

banyak nya nak di fahami... huhhuhu...
tapi banyak faedah kut masuk trainning ni.. sebab aku pun nak ler tau camne nak handle netapp netbackup kat opis tu... dah masuk sini paham ler sket...

anyway... kuatkan semangat... jangan ngantuk2... huhuhuhu..

petang ni nak gi gym lagi... kira ni kali ke 3 laa untuk this years.. ataicha gi gym...
iyalah sesuai ngan azam nak kuruskan sket badan ni... gi gym ni leh laa modified lemak2 berlebihan ni ke tempat2 yang sepatutnya.. hahaha..

okla nak sambung study balik.. ada masa lain kali ataicha tulis erk...

p/s : kepada mady, amin & nizam.. jumpa petang ni di gym yer...