Diary of ataicha: ataicha

Diary of ataicha

it all about me......

Breaking

Home Top Ad

Showing posts with label ataicha. Show all posts
Showing posts with label ataicha. Show all posts

Tuesday, April 21, 2020

Friday, November 8, 2019

Setelah 2 Hari

okla tu.. ada laa penurunan dari 2 hari lepas.. 2 hari lepas tak silap 84.2kg.. pagi ni turun jadi 82.7kg.. so berapa hari lagi ye nak tur...
Friday, November 08, 2019 0

Wednesday, November 6, 2019

Beratku...

Ok.. berat petang ni 84.2kg.. kalau nak aim berat 70kg... kena hilangkan 14.2kg.. huhuhu.. agak-agak berapa lama laa erk nak sampai berat ...
Wednesday, November 06, 2019 3

Wednesday, February 13, 2019

Redeem TM Rewards

Yeah... booth untuk redeeem TM Rewards ada buka kat bawah... alang-alang ada... redeem je laa point yang terkumpul dari burn kan... so bila ...
Wednesday, February 13, 2019 0

Friday, December 20, 2013

Terima seadanya...

Bila terbaca luahan seseorang pagi ni, terasa nak je bagi nasihat... tapi bila fikir pula takut si dia tidak sedia menerima teguran dan tera...
Friday, December 20, 2013 0

Monday, October 29, 2012

Al-kisah aidiladha...

Raya Aidiladha kali nie, ataicha balik beraya ke Kelantan... jem memang dah dijangka dah.. memang kena tempuh gak... Macam biasa perjalanan ...
Monday, October 29, 2012 0

Monday, July 16, 2012

Saturday, July 14, 2012

Gigit jari rugi RM150K??

Ataicha terbaca berita nie kat Harian Metro tadi, terbit rasa kesian gak sebab yang terkena tu dah berusia 60 tahun... Aduyai sampai hati di...
Saturday, July 14, 2012 0

Friday, June 22, 2012

penat oh penat...

Sekejap tadi ditegur oleh seorang rakan kerja.. muka ko nampak penat erk.. huhhu.. yup.. memang agak penat... this month rasanya terlalu ban...
Friday, June 22, 2012 0

Wednesday, February 8, 2012

Rabu : penat......

ntah ler hari ni badan terasa agak penat sangat... kenapa erk.. time ni kalau boleh tido, alangkah bestnya... hahaha.. mimpi di siang hari l...
Wednesday, February 08, 2012 0

Tuesday, February 7, 2012

penat...

penat... tu yang 1st nak cakap bila pegang netbook nie... hmm knape kata gitu... ataicha baru je balik dari rumah baru... gi hantar barang s...
Tuesday, February 07, 2012 0

Friday, October 28, 2011

Naufal yang penat...

Kali ini ataicha just nak share picture Naufal yang agak penat, ataicha pun tak tahu camne Haziq Naufal ni try bercengkang mata di kala hari...
Friday, October 28, 2011 0

Monday, October 17, 2011

Tuesday, September 13, 2011

kemerdekaan..

Merdeka? Apa itu merdeka? Merdeka adalah bebas dari sesuatu.. 31 August yang lalu negara kita menyambut Hari Kemerdekaan Negara dari dijajah...
Tuesday, September 13, 2011

Wednesday, September 7, 2011

Mana kau Mood Kerja??

Today... rasanya masih belum ada mood kerja.. semua orang masih lagi dalam mood raya.. so ada yang sampai terlupa kerja yang biasa diao...
Wednesday, September 07, 2011

Wednesday, August 10, 2011

Alhamdulillah....

Thanks kepada semua yang wishes happy birthday kepada ataicha semalam.. Semoga doa-doa anda semua dimakbulkan Allah SWT... Alhamdulillah ber...
Wednesday, August 10, 2011

Sunday, March 27, 2011

mengira hari...

dalam sedar tak sedar.. hari ni dah masuk 27hb March... wah dah tak lama dah mrs. ataicha nak due... lagi 7 hari je.. iya laa.. mrs. ataicha...
Sunday, March 27, 2011 5

Monday, July 26, 2010

Monday, April 26, 2010

dunia grafik!!!

aduh.. tangan dah mula nak mengatal... dah lama dah tinggal dunia grafik.. so baik asah balik bakat yang pernah ada tu.. kang terpendam beg...
Monday, April 26, 2010 0

Friday, April 23, 2010

teruja...

amboi bukan main lagi title atas tue.. teruja apa dia en ataicha nie... jawapan dari mulut en ataicha.. macam2... hehehehe... 1st.. berita...
Friday, April 23, 2010 0