Diary of ataicha: baby Girls

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label baby Girls. Show all posts
Showing posts with label baby Girls. Show all posts

Wednesday, January 25, 2012

Tahniah Darn...

Wednesday, January 25, 2012 0
Tahniah Darn...
Wah... pagi tadi baru dapat tahu satu berita yang mengembirakan.. salah sorang best friends kat MMU dulu dah jadi ayah pada 19 Jan 2012... huhuhuhu.. lambat nya ataicha dapat berita nie... maybe tak perasan notify tu kat wall dia... Jangan marah yer Encik Darnalis...

Amacam comel tak?? Kalau tengok cam ikut muka Darn.. tapi entah la.. awal lagi nak teka kan.. muka baby selalu berubah kan... cam Haziq Naufal.. masa awal2.. semua kata ikut muka mak dia.. dah cecah 3 bulan.. semua pakat kata ikut muka ayah dia plak.. hehehe..

Tak sangka plak... iya la wife dia mengandung pun ataicha tak tau.. dengar2 dah keluar baby girl yang comel nie.. Ops apa namanya En. Darnalis??? Ataicha tahu pun sebab pagi tadi call dia tanya pasal ERL kat Putrajaya tue.. tapi dapat berita nie..

Tahniah laa erk En. Darnalis... welcome to daddy's club... suka duka menjadi seorang ayah akan kita kecapi bersama.. awal2 ni rasanya ko dah leh lupakan PS3 dan FIFA ko erk... dah jadi seorang ayah ni memang dah tak cukup masa dah untuk diri sendiri... hehehehe...

Cuma nak tau.. apa nama puteri kesayangan ko sorang nie... ataicha tumpang bahagia diatas berita ini....