Diary of ataicha: Ataicha Training

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label Ataicha Training. Show all posts
Showing posts with label Ataicha Training. Show all posts

Saturday, May 27, 2017

Trainning Xamarin Mobile Developer

Saturday, May 27, 2017 0
Trainning Xamarin Mobile Developer
Alhamdulillah.. bersyukur kerana diberi peluang untuk belajar mengenai xamarin mobile developer. Course apa kah ini? Ianya mengenai salah satu platform untuk develop mobile apps.
Sebelum attend kelas ni. Sebenarnya tak berapa nampak macam mana  hendak develop mobile apps pun. Dulu pernah attend Android Mobile tapi sebab hanya attend 3 hari je sebab accident. So bayang-bayang nak develop mobile agak suram.
Namun course kali ini, nampak laa sedikit bayang-bayang hendak develop mobile apps.

Wednesday, September 28, 2011

Ok dah habis trainning...

Wednesday, September 28, 2011 0
Ok dah habis trainning...
Isnin dan Selasa nie, ataicha terpaksa menghadirkan diri ke Trainning Certificate Data Center Profesional di Mid Valley... huhuhuuhu.. so far memang seronok... sebab banyak benda baru yang ataicha dapat kutip di sini.. Pengajar dia pun ok.. Mr. Jan dari Belanda.. funny and always bagi example dengan real life. bukan hanya baca slide je...

huhuhuhu.. ni la buku yang kena dihabiskan dalam masa 2 hari..setebal 200 muka surat... kalau tak kerana exam xde la ataicha buka dan study, dah ler kat Internet ni xde soalan-soalan bocor... huhuhuhu...

Anyway dah dapat la sijil sebab hadir... Certificate Profesianal plak kena tunggu lagi sebulan... doa-doakan ataicha lulus & berjaya k... Kalau x lulus... Kena repeated la plak...