Diary of ataicha: nasi daun pisang

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label nasi daun pisang. Show all posts
Showing posts with label nasi daun pisang. Show all posts

Wednesday, October 27, 2010

Lama x online..

Wednesday, October 27, 2010 3
Lama x online..
ataicha rasa ramai dah lari kan.. maklumlah ataicha dah lama tak update blog..
sorry sesangat, sekarang ni ataicha terlalu bz dengan kerja.. so tak sempat nak berblogwalking... insyaallah jika ada kelapangan satu hari nanti.. ataicha akan cuba membalas jejak korang yer..

lagi satu sebab, blogger.com dah kena banned.. so ataicha x dapat la nak update entry di waktu kerja.. huhuhuhu...

sebenarnya entry hari ini nak share pix masa makan nasi daun pisang kat Bangsar... nama kedai tue erk.. Nirwana Maju..

apa yang best erk.. nasi kita dihidangkan diatas daun pisang.. tak dilapik dengan pinggan tau.. pelik tapi so far oklaa..


nasi dia.. memang banyak giler.. dan lauk2 dia oklaa..

[update 29.10.2010] * tmbh picture...

(ni basic yang dia bagi...kuah ada lagi... tapi ataicha tak mau la ambik banyak sangat kuah..)
nasi.. sayur... terung goreng kut..

ni joe.. dia yang bawa ataicha ke kedai nie...

ni baru sampai ayam goreng.. sotong goreng.. dan papadum..
tak lengkap lagi... tanpa daging kambing masala...
mula nak beraksi melantak... 
korang bayangkan je la berapa banyak nasi yang ataicha makan nie..
ni dah tak larat dah nak habiskan.. habiskan lauk je..
alhamdulillah kenyang....

so total... RM32.00... sebab ambik kambing masala & sotong goreng... 
sekali sekala tak kisah... nyum.. nyum..