Diary of ataicha: Ucapan Tahniah

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label Ucapan Tahniah. Show all posts
Showing posts with label Ucapan Tahniah. Show all posts

Monday, August 8, 2011

Di Melaka....

Monday, August 08, 2011
Di Melaka....
Dah lama x datang melaka... so this weekend turun le Melaka.. Tujuan utama nak tengok anak buah baru sebelah wife (mrs. ataicha)...
.
Iya la dari perbualan chat di FB, adik ipar kata 3.6kg kan.. so tengok pic pun rasa besar... huhuhuu.. rupa2nya baru 3 kg je.. adik ipar salah dengar... ... huhuhu.. anyway tahniah kepada abang iparku Abang Man & Kak Long(Zaniza) di atas kelahiran baby boy pada 4 Ogos 2011 hari tu...
.
Semoga kelahiran baby kali ini bakal menceriakan lagi kehidupan anda sekeluarga...

Jom kita tengok picture baby baru nie...

Ni baby besar.. just nak bandingkan je... 


 tido nyenyak kan??

nyenyak je.. x suka dibendung sama la cam Haziq Naufal masa kecik dulu..

 kakak Aqilah.. bersama adik baru...Kakak yang menginginkan baby girl..
kuar baby boy plak...
 gaya cam Kakak Aqilah yang bersalin kan??
 Ciuman sayang dari seorang kakak...
 abang long... jangan pening2 dah.. kena jaga adik lagi sorang...

 Angah yang posing bersama adik baru...
Angah duk belek apa?.. muka sama ngan angah  ke??






Thursday, March 10, 2011

tahniah aboy!!

Thursday, March 10, 2011 1
tahniah aboy!!
congrate la erk aboy kerana pn nanaboy dah selamat melahirkan baby girl..
kira awal la gak kan.. rasa x silap due 13hb kan..

so untuk tahun ni cucu arwah ku meran dah 3 orang perempuan... so pn ataicha cam ne plak erk..
boy or girl???