Diary of ataicha: Cameron Highlands

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label Cameron Highlands. Show all posts
Showing posts with label Cameron Highlands. Show all posts

Friday, January 4, 2013

Dec 2012 - Cameron Highlands

Friday, January 04, 2013 0
Dec 2012 - Cameron Highlands

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi, dengan rahmatNya.. ataicha masih berpeluang untuk mencoret sesuatu di blog ini.. dah berabuk dah blog ini rupanya..

Iya laa dah lama sangat tangan ataicha tidak menari-nari di atas papan keyboard ini mencoret sesuatu di dalam blog ini...

Oklaa untuk permulaan, ataicha ingin bercerita tentang percutian yang agak singkat dirancang. hahaha.. ialah tergesa-gesa la jugak.. pening gak nak cari tempat penginapan di sana... Nak booking tm resort Sri Intan kat Cameron Highlands tu dah fully booked. Ialah tarikh dirancang adalah cuti sekolah.. Memang agak sukar lah nak mencari penginapan yang selesa. So 20hb Dec 2012 tu bertolak dari rumah, kami memilih untuk naik Cameron Highlands melalui

Namun mungkin ada rezeki kut, dapatlah menginap di Greenhill Apartment, Tanah Rata dengan kadar RM250 semalam. Agak murah untuk kami yang datang family yang besar. Ada 3 bilik tidur lengkap dengan katil. Dapur yang tersedia untuk kami memasak. Apartment yang lengkap untuk keperluan asas. Dan mungkin rezeki kami dapat yang berada di tingkat 1. Kalau atas sekali, sakit gak kaki ataicha nie nak turun naik kan.

* pose sket, berhenti sekejap di Farm apa ntah.. sebab mrs. ataicha dah nak muntah..