Diary of ataicha: kerang

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label kerang. Show all posts
Showing posts with label kerang. Show all posts

Wednesday, September 29, 2010

testing detox patch..

Wednesday, September 29, 2010 14
testing detox patch..
ataicha mmg ada asid yang agak berlebihan.. tu tau lepas test gouth last 3 month.. so far dah kurangkan makanan yang membekalkan asid seperti kerang, udang, ketam dan lain-lain...


cuma... weekend hari tu... ataicha ngade makan kuewteow kerang pucuk paku... banyak giler kerang dalam tue... so saja je laa makan sebab dah lama berpantang kan.. favourite tu...


semalam... kaki rasa mula sakit2... tu laa orang kata jangan makan.. makan gak.. sakit sapa susah?..

sapu losyen mujarab pastu ternampak detox patch... dah lama x pakai.. try la pakai kan...


terkejut bila tengok pagi tadi...


wah hitamnya... ni banyak giler asid yang terkumpul nie....uhuks... tapi so far pagi ni sakit2 kat jari tu dah hilang sket... ntah laa nak kata benda detox patch ni menjadi.. xleh nak cakap.. tapi ada la kelainan sebab hilang sakit kan... malam karang try pakai lagi hope asid2 berlebihan ni hilang...

tapi pengajaran buat ataicha .. jangan gatal makan kerang lagi.... huhuhuhu