Diary of ataicha: Azam Azrin

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label Azam Azrin. Show all posts
Showing posts with label Azam Azrin. Show all posts

Thursday, October 13, 2011

Anak Sedara Baru...

Thursday, October 13, 2011 4
Anak Sedara Baru...
Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Ilahi kerana telah menganugerahkan bayi ini... Dan ucapan tahniah kepada adik ataicha iaitu Azam Azrin dan isteri.. nyenyak tido... huhuhu... so ada la seorang anak sedara sebelah ataicha... Haziq Naufal ada sepupu lelaki la erk.. boleh la gurau2 bila balik kampung nanti... 
11/10/2011.. maknanya beza 6 bulan la ngan Haziq Naufal... 

Kat opis gak ada staff yang dapat baby bulan ni, rasanya ada 3 orang... huhuhuhu.. tahniah2... 
tapi bila ataicha fikir balik tahun 2011 ni, cam tahun proses anak2.. ramai sedara mara, rakan-rakan dapat baby tahun nie.. bersyukur ke hadrat Ilahi kerana umat Nabi Muhammad semakin ramai... 

Anyway nak bersiap ke tempat keje plak.. bye2... 
Kepada baby yang unknown name nie.. Semoga cepat2 besar.. bleh la main ngan Haziq Naufal plak...

Thursday, June 17, 2010

Gambar Azam Azrin Kahwin...

Thursday, June 17, 2010 2
Gambar Azam Azrin Kahwin...
ops.. lambat tul aku up pasal adik aku yang kahwin before cuti sekolah hari tue..
maklumlah pendrive tertinggal kat kelantan.. so xleh nak up..

pic-pic ni pun adik aku Aniff Nur Atika yang up kat FB dia.. so ada kengkawan yang menanya.. so aku up je la sini.. hope korang puas hati la erk...

restu dari seorang ibu... :p

ni restu dari seorang ibu mertua....

acara apa ntah.. mengenal.. so kakak ipar dia yang comel nie beraksi cam terima hadiah je..:p

rasa dah lama tak bergambar keluarga... lengkap semua..

adik beradik... so bertambah sorang lagi...

bergambar bersama abah dan mak...

makan beradap...

mertua vs mertua....

dari depan...

menyambut menantu....

cam ipar aku ni lebih tinggi je... kasut tinggi kut.. ahaks..

aku xde ke?? mana tak aku jadi cameraman..

ni sebelum pengantin perempuan sampai...