Diary of ataicha: Nor Azita Osman

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label Nor Azita Osman. Show all posts
Showing posts with label Nor Azita Osman. Show all posts

Thursday, August 5, 2010

Perempuan Mengandung Menghina di Facebook?

Thursday, August 05, 2010 15
Perempuan Mengandung Menghina di Facebook?
Rasanya semalam banyak artikel berkisar mengenai seorang ibu yang mengandung bernama Nor Azita Osman. Kenapa dia agak famous sekarang nie?

Famous sebab pasal biskut Famous Amos di JB je... takkan sebab tu kut?.. sebenarnya dia menghina Johor sebab xde benda nie??

Korang tgk je la artikel dia nie...


Teruk betul kan?... sebab xleh biskut dia sedap-sedap hina negeri lain... akaun dalam Facebook minah ni dah ditutup... hmm malu la kut...

Memang laaa orang kata boleh hilangkan status tu ngan delete.. tapi tu kalau xde sapa yang perasan... kalau dah perasan... maaf banyak mana pun susah sebab melibatkan perasaan orang satu negeri.... 2.8 juta penduduk (ni ikut statitik 2000).. ramai tu.. dah la ko tu keje situ.. muka ko plak dah terpampang kat banyak blog.. camne nak jalan-jalan di bumi Johor tu?

Maybe niat asal nak bergurau, tapi jangan lupa wall Nor Azita Osman tu dapat dilihat oleh kawan-kawan awak jugak.. takkan takde terselit kawan dari johor? kalau public plak lagi laa.. semua pengguna FB leh baca... kan dah ada fan Nor Azita Osman Hina Negeri Johor (Black List People). Tak pasal famous kan?..

So nasihat kat kawan, nak post statement kat facebook ke Twitter ke, Plurk ker atau apa2 sahaja di alam maya ni.. fikir dulu sebelum ikut amarah... Terlajak perahu boleh diundur.. Terlajak Post Sukar Diterima...

Ni antara blogger yang tak puas hati gak ngan anda Nor Azita Osman: