Diary of ataicha: ariff sufyan

it all about me......

Recent

test
Showing posts with label ariff sufyan. Show all posts
Showing posts with label ariff sufyan. Show all posts

Wednesday, April 4, 2012

Naufal at Kelantan.. (21-3-2012 - 24-3-2012)

Wednesday, April 04, 2012 0
Naufal at Kelantan.. (21-3-2012 - 24-3-2012)

Episod Naufal di Kelantan.. Al-kisahnya.. Pengasuh dia tak berapa sihat.. so ataicha terpaksa la EL.. kena jaga Naufal nie.. bila fikir-fikir kena ambik cuti.. alang-alang baik balik kampung... Jumpa atuk dan nenek dia...

Boleh dia jumpa sepupu dia yang muda 6 bulan dari dia.. Sekali tengok Ariff dah tembam dari Naufal maybe sebab kecik lagi kut dan tak berapa aktif sangat.. Cam Naufal bila dah boleh merangkak. berat dah menyusut... huhuhuhu..

 Ni picture dia senyum sebab dapat jalan ke Bandar Kota Bharu.. comelkan??
Kesian Mak Teh dia melayan karenah Naufal yang tak reti nak duk diam, ini rasanya kat Pasar Siti Khadijah... Ibu dia duk sibuk membelek tudung... 

Serius je muka Naufal, iya la tengah khusyuk makan anggur.. mana la nak layan orang dah..  














Friday, December 30, 2011

haziq naufal vs ariff sufyan...

Friday, December 30, 2011 0
haziq naufal vs ariff sufyan...
Salam, picture atas nie, adalah perjumpaan untuk kali pertama Haziq Naufal dengan Ariff Sufyan.. So far dari apa yang dilihat, muka Ariff Sufyan memang sebijik ikut muka ayahnya masa kecik, memang tak berubah.. muka Haziq Naufal ni aku x sure sebab mana la aku tau muka aku masa kecik cam ne kan.. hehehe... anyway ataicha hanya mampu berdoa agar Haziq Naufal dan Ariff Sufyan akan memebesar dan menjadi orang yang berguna.... 
Ini adalah dua orang cucu buat Che Rahim dan Rahimah... Dua-dua hero... huhuhuhu.. bidadari belum lagi...

Thursday, October 13, 2011

Anak Sedara Baru...

Thursday, October 13, 2011 4
Anak Sedara Baru...
Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Ilahi kerana telah menganugerahkan bayi ini... Dan ucapan tahniah kepada adik ataicha iaitu Azam Azrin dan isteri.. nyenyak tido... huhuhu... so ada la seorang anak sedara sebelah ataicha... Haziq Naufal ada sepupu lelaki la erk.. boleh la gurau2 bila balik kampung nanti... 
11/10/2011.. maknanya beza 6 bulan la ngan Haziq Naufal... 

Kat opis gak ada staff yang dapat baby bulan ni, rasanya ada 3 orang... huhuhuhu.. tahniah2... 
tapi bila ataicha fikir balik tahun 2011 ni, cam tahun proses anak2.. ramai sedara mara, rakan-rakan dapat baby tahun nie.. bersyukur ke hadrat Ilahi kerana umat Nabi Muhammad semakin ramai... 

Anyway nak bersiap ke tempat keje plak.. bye2... 
Kepada baby yang unknown name nie.. Semoga cepat2 besar.. bleh la main ngan Haziq Naufal plak...