Thursday, January 5, 2012

BOSS BABI.................

Ops... ni bukan kes marah kat boss aku ke apa... boss aku sekarang ni baik apa... hehehe.. jangan salah paham plak ye boss..

cuma tadi ataicha ada tertengok picture ni kat FB rakan FB... so rasa nak share je laa...sebelum tu kena la wat research kan...

BOSS BABI ni adalah satu syarikat yang dipunyai oleh Guangzhou Lankai Leather Development Co Ltd dari China. Syarikat ini adalah merupakan pengeluar produk yang bermutu tinggi berasaskan kulit.

Ada yang kata ini mungkin sub company Hugo Boss.. entah iya atau tidak... ataicha tak pasti... ataupun satu klon Hugo Boss.. mana tau...

Namun rasanya, ianya tidak akan dipasarkan di Malaysia dan Indonesia memandangkan jenama ini akan membuatkan anda disalah ertikan oleh boss-boss anda..

Mungkin selepas ini, produk ini menjadi pilihan pekerja untuk meluahkan isi hati diaorang untuk dijadikan hadiah kepada bos-bos yang diaorang benci.. hahahaha.. mana tau...

Kalau nak dapatkan produk ini, kena gi China la erk... sini tak de stokis dia... :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers