Monday, October 24, 2011

Satu petang di Taman Layang-Layang,,,,

satu petang di Taman Layang-Layang Metropolitan, hari ini dapat la jap ambik gambar model ataicha yang sorang nie, x la tido macam hari tue... Rujuk entry :  Model Tido.. Satu Petang di Taman Layang-Layang Selayang....

Bila model kesayangan ataicha sorang ni tak tido, dapat la snap beberapa gambar untuk dishare dengan korang semua... terutama untuk tatapan atuk dan nenek Naufal di kampung tue...

Maniskan senyuman Haziq Naufal nie, tak heran laa kenapa ramai duk tanya Haziq Naufal ni boy ke girl.. huhuhu.. maybe sebab muka dia manja kut... penuh dengan senyuman... suka beri senyuman.. 

Penuh dengan senyuman kan??
Tapi bila bergambar ngan ayahnya, masam la plak....
Masam la plak... huhuhuhu... serius je mukanya...
Ngan ibu, oklaa pulak....
Kenapa Haziq Naufal masam tue....
Saja-saja Mrs. ataicha nak cuba skill2 photography....  nampak tak layang-layang belakang tue...
Naufal... kenapa masam tu...
Ketika ni duk tengah-tengah orang main layang-layang... Naufal nampak asyik or pelik lihat orang belari-lari untuk naikkan layang-layang...
NI aksi tengah seronok, sabar ye Haziq Naufal.. Kalau dah boleh jalan, ayah dan ibu lepaskan je Haziq Naufal kat padang nie.... biar berlari-lari... huhuhuhu
Ciuman geram dari Haziq Naufal buat ibunya....
Bersandarkan latar belakang tasik... tempat ini memang menjadi satu tempat pilihan untuk photography kawin.. disebabkan tak larat nak pusing.. so view tak banyak ye.. lagipun dah lewat sampai kul 5.40ptg baru sampai...
Ok, ni model sorang lagi.. namun hari ini tak berapa aktif, disebabkan demam... so cam xde mood...
Kesian Hana Batrisya ni, demam la plak.. demam sebab tumbuh gigi... Hana Batrisya ni dah 9 bulan lebih.. dah nak masuk 10 bulan next month...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers