Monday, October 17, 2011

Model Tido.. Satu Petang di Taman Layang-Layang Selayang....

Sabtu,15 Oktober 2011... Baru ada kesempatan untuk bawa model kesayangan ataicha yang sorang ni ke Taman Layang-Layang, Selayang.. Tempat ni xde la jauh sangat, cuma tiada kesempatan je.

Cuma satu je, model ataicha yang tersayang nie, sampai2 terus tido.. huhuhuhu.. x sempat nak snap picture-picture yang lawa2.. huhuhuhu..

Jom layan....

ni kat rumah lagi.. baru nak gerak...
masam je.. tu tanda dah ngantuk.. huhuhuhu..
di dalam kereta... jeling semacam je..
apa yang dia nampak tue...
dah nampak bosan sebab kena duduk dalam stroller.. 
dan....
model kesayangan ataicha sorang nie tido... huhuhuhu..
sebab model sorang nie dah tido.. terpaksa la cari tempat yang redup sket.. 
huhuhuhu.. sayang tul model ataicha sorang nie.. 
nie muka bila kepanasan.. huhuhu.. sabar naufal yer.. 
Taman Layang-Layang nie salah satu tempat pilihan di hujung minggu. Dimana memang agak susah nak dapat parking kalau datang lambat... Apa yang best kat sini?? Biasanya di waktu petang ramai yang memilih untuk bermain layang-layang disini, disamping anda boleh berjogging, menunggang basikal dan beriadah.. .
Yup.. amat sesuai untuk beriadah bersama ahli keluarga... 
 oklaa.. kalau free datang je laa.. parking FREE.. cuma kena awal laaa erk.. 

pesal tak pakai kasut tue?? ni adalah senaman kaki.. yang paling seksa kalau pijak kat batu putih tue, mrs. ataicha mengelat sebab sakit.. hehehe.. ataicha dapatlah habiskan satu pusingan.. huhuhu...

 Gambar ambik sendiri.. xde sapa nak minta tolong ambik.. huhuhuhu..
Ramaikan orang kat belakang tue? 
 Dan lastly... muka Haziq Naufal yang marah bila dikacau tido...








No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers