Wednesday, October 19, 2011

Hana Bertudung???

Model ataicha kali nie, adalah Hana Batrisya.... anak sedara, umur dia baru 9 bulan... kira tua 3 bulan dari Haziq Naufal... so cam ne?? Cun tak?? Comelkan Hana bertudung... huhuhuhuhu... Actually ni bukan ataicha yang snap.. tengok dah ada dalam kamera.. so sharing.. actually nak post dah lama.. tapi tak tahu kenapa susah sangat nak upload ke mana2 account.. tu yang hold sampai hari nie...

 *model nie namanya Hana Batrisya.. *
*comelkan?? *
*


*Haziq Naufal ni senyum kenapa?? Tahan gelak sebab Hana pakai tudung ke?? *

Anyway, script atas tu sekadar gurauan je.. mana la ataicha tahu apa yang difikirkan oleh bayi2 bawah setahun nie...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers