Friday, September 23, 2011

Model : Aksi Ternakal Naufal Part II

Sambungan gambar-gambar post sebelum ini, saja je nak kongsi mimik muka haziq naufal... iya la rugi kalau tak diabadikan di dalam photo kan??

aksi si naufal yang suka masukkan jari kedalam mulut...
 geram je tengok aksi dia yang suka gigit jari nie...

 ada toto.. tapi dia dah berguling ke atas tikar kayu..


 ni muka blur dia.. suka sangat dia wat..


 gigit bibir, ni aksi yang kekadang mencuit hati..


 muka marah, sebab hisap tak dapat... dah duk cam tu.. mana nak dapat..


 ni aksi dia menangis... mata dah berair.. mulut dah start kuar apa-apa ntah ayat...
cuba bertenang bila tahu dia diperhatikan...  tapi tengok mata dah berkilat dengan air..
paham-paham je laa nak nangis... hehehehe..

kadang-kadang aksi-aksi ini susah untuk dirakam... sebab ianya hanya berlaku sekali sahaja...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers