Tuesday, June 29, 2010

Have a tEa wiTh MiszLuLLaby

uiks... aku baru perasan aku kena tagged join contest ni by mahamahu a.k.a mady..
huhuhuhu.. so nak tak nak aku join la gak... lagipun syarat dia senang je.. just post entry dan jika ada luck... menang laa.. so pemenang dia cuma 2 jer.. leh la pilih antara 2 hadiah nie (picture dia nanti aku post bawah)

1)LIPTON GREEN GUNPOWDER OR

2)LIPTON BLUE FRUIT TEA

aik menang Tea Lipton je? jangan gabra2.. ni versi import dari Moscow tau..
kalau nak try kat Malaysia kena order dulu...

iya la ni kalau ada rezeki.. dapat FREE dari MiszLuLLaby


Ni aku copy dari mIszLullaBy nyer blog...

Syarat2 penyertaan nye simple jek...:

1. Be my follower.
* dah tadi.. follower ke 159...
2. Just make a post about this contest.Dont forget to put the banner as well.
*dah post.. ni yang tengah baca nie.. banner tu ada atas tue...:p
3. Tag one of your friend.
*sape erk aku nak tagged?? fiezah91 [http://theonlyza.blogspot.com/]
4. Leave your link below so dat i can check it.
* dah add...
5. i will pick the winner randomly.So,jangan lepaskan peluang nak rasa teh yang best ni!Susah tau nak carik!=D
* kalau dapat tak lepaskan.. huhuhu







No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers