Saturday, March 26, 2016

Kereta oh kereta

Actually kereta ni tak bemasalah pun.. ceritanya pancit je sebelah tayar.. tp bila sampai kedai tayar.. minta dia check kan kesemua sebab mmg bawa rasa sekarang ni tak berapa best..

Tayar bila layan corner mcm membuang je.. tambah2 bila hujan kan.. so check punya check.. yup betul apa yang disangka bunga x banyak dah.. so fikir2.. tukar je laa.. ni kali pertama tukar tayar untuk kereta ni pun...

Tutup mata je laa membayar 4 tayar sekaligus.. dalam tukar check2 streng problem.. tukar streering bush.. so rasa ringan laa sket.. sedap laa bawak..

Lepas habis kes tayar... gi kedai biasa servis.. servis kereta plak.. tukar minyak hitam.. tukar oil filter.. ok done.. harga masih sama dengan harga biasa.. oklaa...

Sebab lama tak mandikan.. kita bawa mandi kat spa mahal sket.. sebab pasni.. duk kat parking ye.. jumpa rabu plak..

Pape pun.. syukur sehingga hari ini.. masih belum meragam pelik2.. yang mahal kena ni biasa kes owner je.. tukar satu je.. gi tukar semua.. huhuhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers