Wednesday, July 15, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015

Hanya tinggal 2 hari sahaja sebelum Syawal menyapa. Dikesempatan ini, ataicha dan sekeluarga menyusun sepuluh jari jika ada salah dan silap. Maklumlah ataicha ni bukan la perfect sangat kan.. Mesti ada salah dan silap.. yang tersurat dan tersirat.. ataicha mohon ampun dan maaf ye.. Kira 0-0 la ye.. 

Tahun ni turn rumah mertua pula, pagi tadi baru menjejak kaki di rumah mertua.. penat laa jugak meredah jem.. ni nanti raya ke 3 nak balik ke kelantan pun tak pasti jem ke tidak.. harap2 selancar yang boleh laa...

Akhir kata.. buat rakan2.. meh laa singgah ke rumah mertua jika beraya di area jengka, jerantut or temerloh ye... boleh mengubat rindu dah lama tak jumpa kan..

Raya ke 4.. insyaAllah akan berada di Kelantan plak.. so boleh laa sesiapa yang ada masa tu.. kita beraya sesama ye..


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers