Sunday, May 3, 2015

Sambutan tertunda birthday Haziq Naufal

Alhamdulillah pada Hari Pekerja tahun ini, ataicha dan wife membuat sedikit sambutan majlis hari jadi tertunda haziq naufal.. asalnya nak sambut birthday dia kat taska.. 

Tapi dia kata nak sambut dengan BFF dia Hana Batrisya.. so kat taska cuma bagi goodies je.. kek tunda je laa sampai laa nak balik kampung... 

Kerana minatnya Ultraman... so belikan laa kek Ultraman... design ambik je yang mana ada.. kek pun tempah dengan sepupu sebelah wife.. yang mana stay di apartment yang sama.. harga oklaa... 

tahun ni sambut laa.. sebab tahun lepas tak buat kan.. hehehe.. nanti tanya plak... takde video birthday dia.. 

sambutan ala kadar je.. just ada kek.. janjan sket.. sekadar memberi kenangan kepada anak... tak masak sangat sebab malam nanti nak ke maran.. mak sedara sebelah wife buat kenduri doa selamat dan sambut birthday cucu dia... 

semoga Haziq Naufal gembira ye..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers