Monday, February 18, 2013

kaki sakit..

dah lama sebenarnya ataicha tak main bola padang.. last main masa study MMU dulu2... tu cerita 9-10 tahun lepas.. wow lama tul.. dah keje ni main futsal je.. nak main bola padang tiada kesempatan.. so bila company join tournament nie.. nak laa menyepak bola.. join laa team bola nie..

so beli la kasut bola baru.. iya la semangat laaa sket.. dah lama tak bersukan ni kan.. takkan nak main bola dengan kasut jogging plak... so 14 Februari 2013... 1st game untuk ataicha...1st game kalah 0-1.. huhuhu.. sabar erk ada lagi 3 games.. hopefully menang laaa lepas nie..

but thanks kepada kawan2 yang main skali tu.. kerna bagi support.. pancit la gak sket...

iya aaa.. padang becak.. bila main ngan air ni memang penat laa sket.. so far syukur sebab ataicha still ada stamina nak main bola.. tapi bila tengok ada player tak main lagi.. minta tukar laa, bagi player lain main plak kan...

iya laa.. dulu masa aktif main bola berat baru 55kg... sekarang dah 80kg.. mana laa laju lari cam dulu... huhuhu..

kaki ni masa main sebenarnya tak sakit masa game tu.. keesokan hari baru rasa... check2 bengkak jugak kaki kena tendang dengan player lawan masa clearkan bola... insyaallah sakit ini akan pulih sebelum game seterusnya.. 26 Februari 2013.. nantikan aksi yang terbaik dari ataicha.. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers