Monday, July 2, 2012

3 June 2012 - Haziq Naufal vs Akmal Hafiz at Melaka

Dah lama nak upload gambar nie sebenarnya, namun disebabkan masalah apa entah, asyik gagal nak upload ke blog. Last-last tawar hati nak publish post. Huhuhu...

Sebenarnya, perjalanan ke Melaka tidaklah dirancang, ianya terjadi last minute. Kebetulan kami sekeluarga belum lagi melihat rumah baru abang ipar yang terletak di Taman Indah, Melaka. Maklumlah, kami pun sibuk berpindah ke rumah baru time abang ipar berpindah.

Tu yang buat kami tergerak hati nak kesana, melawat rumah baru abang ipar.

Ni laa dua orang sepupu.. masing-masing dah besar.. Haziq Naufal masa nie baru nak berjalan. Si Akmal Hafiz plak dah mengensot... Rasanya cam cepat je nak berjalan.

Ok, meh saksikan aksi dua budak punk nie.. huhuhuhu.. tercacak rambut tengah.

Mana laa si Haziq Naufal nie nak duduk diam, kena la beraksi.

Ok, ni plak ambik kat Taman Seribu Bunga kat Ayer Keroh, tak tahu nak kemana. Tengok GPS ada mention nama tempat nie, jalan laa ke sana. Lagipun semua tak pernah pergi.

Aksi abang-abang Akmal Hafiz iaitu Amirul Hakim (Along) dan Angah..

Ni plak sorang-sorang anak abang ipar, Aqilah.... yang lain semua hero-hero. Tapi walaupun heroin, abang-abang dia kena buli dengan dia gak.. hahaha...

Alahai comey nya aksi Akmal Hafiz nie... baru 9 bulan dah pandai beraksi di depan kamera.

Ni pula aksi Haziq Naufal dan Akmal Hafiz, cam pelik je Haziq Naufal tengok sepupu dia yang sorang nie..

Alahai.....

Ni laa keluarga abang ipar.. di rumah barunya.. tipu je.. ni rumah ala-ala melaka yang ada di Taman Seribu Bunga nie..


Ok.. cukup laa tu untuk entry kali ini...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers