Tuesday, June 19, 2012

Kuching oh kuching.....

Alhamdulillah dah selamat mendarat ke bumi Kuching, tiada keseronokan pun sebab datang sini atas urusan kerja, kalau bercuti mungkin mood happy la kut. So dari KLIA start bertolak kul 3.15pm dan sampai sini kul 5.00pm. Memang ikut jadual betul. Huuhuhu.. Cuma kali ini rasa pening sket naik flight.. Maybe sebab perut kosong dan flight asyik bergegar melanggar awan... Sepanjang perjalanan, cuaca takde laa tempuh hujan ke apa ke.. cuma awan agak tebal.. Dan pemandangan di luar pun tak seindah biasa.. putih berjerebu je...

Sekarang masih di airport, menunggu client sampai... Plan nak stay area diaorang stay je.. ada la kawan nak makan malam.. Kalau tak maybe stay area WaterFront je.. cuma tempat yang nak gi nie, tak berapa familiar. So malas nak pening-pening sesat-sesat.. Baik duk dengan client so tak la lewat sangat sampai tempat yang nak dituju tue... Semoga semuanya dipermudahkan...

Cakap pasal keluar-keluar nie.. rasanya bulan nie ataicha banyak keluar out-station.. huhuhu.. balik dari Kuching nie.. Next week Isnin (25/6), ataicha kena turun ke JB plak... Rabu(27/6) tu pula kena turun ke Penang.. huhuhuhu.. Banyak tul nak kena turun site bulan nie..

Apa-apa pun nak settlekan urusan esok dulu.. Dah settle baru boleh fikir tempat lain.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers