Friday, January 13, 2012

2012 Special Giveaway


Jom kita pakat-pakat join 2012 Special Giveway dari tehadessert.blogspot.com, mana tahu leh menang Red Velvet cupcake 16 biji dari tehadessert.blogspot.com kan... iya la ataicha duk area Lembah Klang.. dapat ler hadiah tue... huhuhu.. Kalau pemenang berasal dari luar KL plak, teha akan pos tapi dapat 25 biji homemade coklat yang super delicious je...

Pemenangnya akan dikira mengunakan random.org. So masing-masing berpeluang untuk menang.. Tarikh tutup 31 Januari 2012.. Ada lagi 18 hari lagi... Lama lagi tu.. so meh pakat-pakat join... Kalau ada rezeki menang la nanti giveway ini..Doa-doakan ataicha yang menang... chewah sure semua angin... hahaha gurau je.. sapa-sapa yang menang itu adalah rezeki anda...

So meh ataicha share syarat-syaratnya...

1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway. -Done
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini. -Done
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha Dessert. WAJIB tau! =) -Done tapi teha belum approved huhuhu...
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc) -Done kat FB
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini. -Done tagged Azumy Lini (http://azumylini.blogspot.com/)
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice me jika anda tiada akaun facebook) - Done
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012
P/s : Azumy Lini... jom join skali...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers