Wednesday, December 7, 2011

Die Casting Pemanggang Ajaib are IKAN - NON-STICK

Salam sejahtera semua, kali ini ataicha nak promote satu barang kat korang.. sebab ataicha rasa produk ni agak bagus dan berbaloi-baloi... kalau korang tak suka takpe...

Ok barang nie, actually ataicha pernah dengar produk ini semasa sebelum Hari Raya Aidilfitri hari tue... iya la nama produk nie mula mekar dibibir rakan-rakan mrs. ataicha... so sebab ataicha ni bukan reti masak sangat kan.. dan umah pun bukan ada halaman untuk membakar-bakar kalau nak makan makanan yang panggang memanggang nie... so produk Die Casting Pemanggang Ajaib ini adalah pilihan terbaik buat kami...
Pemanggang ini memang menjimatkan masa dan korang tak perlu nak bakar-bakar arang dulu.... tak perlu berasap-asap, pedih mata duk tunggu... Apa yang korang perlukan hanya Die Cast Pemanggang Ajaib...


Ciri-ciri pemanggang ajaib ini yang korang perlu tahu adalah :
  • Agak mudah dikendalikan, ringkas dan menjimatkan masa... Sesuai untuk suri rumah yang berkerjaya... Yang kekurangan masa tapi ingin menyediakan masakan istimewa untuk keluarga tercinta...  
  • Tak perlu bakar arang, guna dapur masak biasa... so korang tak berpeluh-peluh dan mata korang sure tak kena asap...  
  • Hasilnya.. kesedapan dan hasilnya seperti dibakar secara asli menggunakan dapur arang...  
  • Boleh digunakan untuk semua lauk pauk ayam, daging, seafood dan juga boleh dibakar kek atau roti... 
  • Tidak melekat dan agak senang untuk dikendalikan....
  • Beratnya yang sederhana dan tidak seperti produk-produk lain yang berada dipasaran.. menyebabkan ianya mudah dikendalikan...

Die Casting Pemanggang Ajaib ini bersize 28cm, beratnya yang sederhana serta mudah dikendalikan oleh suri rumah. Ianya direka tidak begitu tebal sehingga sukar dikendalikan dan tidak begitu nipis sehingga makanan yang dipanggang terlalu cepat hangus kerana ianya menggunakan bahan "die casting". Ianya adalah pemanggang jenis "Non-Stick". Pemanggang ini juga mempunyai penutup magnet yang ketat dan kedap. Ia dicipta untuk mengekalkan aroma dan juga citarasa makanan.

Produk ini didatangi dengan satu Buku Resipi Masakan II dan satu VCD demo oleh Duta Produk SMGSB iaitu Balkis Baharudin. (Harap Maaf! Mulai January 2012 - Buku Resepi dan VCD ini telah tiada. Ini kerana CD dan Buku Resepi ini telah diberhentikan pengeluaran. Harap Maklum)
*CD ini tidak lagi diberi. Harap maklum.
*Buku Resipi juga tidak lagi diberi Percuma. Harap maklum.


Di atas adalah senarai resipi yang mampu anda lakukan menggunakan Pemanggang Ajaib ini dan sebenarnya banyak lagi yang mampu anda lakukan.. so kenapa nak bersusah payah jika anda mampu melakukan dengan pantas dan cepat?? Ops duk cerita kelebihan-kelebihan je.. Harga nya berapa??? Harganya adalah RM129-00 per unit.



Kalau nak order boleh SMS ataicha di num ini O13.932.9899....
Untuk pembeli yang sekitar KL, Insyaallah kalau nak COD pun boleh... Kalau jauh-jauh ataicha terpaksa hantar courier plak... Untuk area Jengka atau Temerloh.. weekend tu boleh la kut COD... :p

[updated] p/s : ataicha punya pemanggang sekarang ni tengah berada di rumah mak sedara, so far dia agak berpuas hati dan telah order satu sebab agak senang dan mudah, terutama ketika sekarang ini terpaksa menjaga anaknya yang tengah berpantang... Iya la orang pantang takleh makan goreng-goreng lagi.. kena makan benda bakar dan panggang.. so adanya produk ini agak menyenangkan dia.. tak perlu bakar arang dan pedih-pedih mata dah...

So kesimpulan, sesiapa yang rasa-rasanya nak berpantang tue, try la usha-usha satu produk ini.

[updated 7/8/2012] cara penghantaran.
*COD - Sekitar Kuala Lumpur seperti Wangsamaju, Batu Caves, Selayang, Ampang, Pantai Dalam, Kepong. Sila hubungi dahulu, ini kerana stok yang berada di tangan agak terhad. Nak kena check ngan stokis dahulu. Harga RM129-00 seunit. Kalau sekali order 3 unit keatas, harga leh kasi RM125-00 seunit (COD sahaja).



*Pos - Harga Pemanggang adalah RM129-00 tapi kena tambah kos pos sebanyak RM10-00. Maka jumlahnya adalah RM139-00. Penghantaran akan dibuat selepas pembayaran dilakukan. Sila SMS untuk mendapatkan A/C Num.

Stok??
Sila hubungi dahulu kerana ataicha tak pegang stok pemanggang ini banyak sangat. Dan kena check ngan stokis dahulu. Stok kemungkinan akan habis jika dekat dekat hari perayaan. Hari biasa stok mungkin agak senang untuk di tempah.

Dan banyak-banyak jutaan terima kasih kepada semua pelanggan yang berurusan dengan ataicha.



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers