Monday, October 31, 2011

Tahniah Along...

Sabtu lepas, ataicha agak sibuk sket... owner umah sewa ataicha buat kenduri.. so tolong la apa yang bleh tolong kan.. tolong tengok dan tolong makan hahahaha.. xde laa.. gurau je...

Owner umah sewa ataicha ni duk bawah je.. so bila dia kenduri, secara automatik sibuk la gak... so hari Sabtu nie, sekadar akad nikah je.. so anak tuan umah nie dan family dekat2 je yang kesana..

Nak ikut, tapi si Naufal ni sapa plak nak jaga.. huhuhu... Ibunya tengah sibuk-sibuk tolong potong ayam... huhuhu.. so ataicha x ikut lah... Tahniah la along erk.. semoga berbahagia ke anak cucu yer..

Tengah hari, ataicha lari jap ke Selayang Mall... sebab nak jumpa agent nak pasal nak dengar pasal MRTA... Rasa cam susah plak nak commit untuk MLTA tiap2 bulan.. Lagipun x berapa nak clear pasal nie.. kalau MRTA ni maybe kena settle lump sum dalam 8K+ je... kalau MLTA plak kena commited RM200+ sebulan sampai habis.. huhuhu... Ntah ler nak tanya orang, tak tau nak tanya sapa yang lebih arif...

So bila malam plak.. memang bertambah sibuk, sibuk2 pun ataicha layan bola final N9 - Terengganu... x sokong mana2... sebab bukan asal dari dua2 negeri kan... tengok je laa... So majlis menyambut menantu plak hari Ahad nya.... Iaitu semalam... ataicha tolong apa yang patut... tengah hari turun makan..

Dan agak meriah.. penuh je orang... tukang penanggah ataicha tengok tak menang tangan menambah lauk pauk yang cepat habis.. huhuhu... tahniah laa along erk... nanti ataicha upload picture2 yang sempat di snap di majlis tersebut.. :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers