Thursday, October 6, 2011

Makan-makan di Aroma Ikan Bakar Jeram...

Selepas habis program WSSB di Perangsang Templer Golf Club, ataicha bergerak ke Subang U5 sebab wife ataicha dan Haziq Naufal dah berada disana, iya la mak mertua dah naik KL.. so berkumpul laa di rumah adik ipar di Subang U5. Memula memang tak tahu nak ke mana. Sebab tak plan. Ada rasa nak makan ikan bakar so pilihlah Aroma Ikan Bakar Jeram.. Ataicha follow je laa, sebab tak tahu jalan... 

Ni aksi-aksi sebelum bertolak... Mertua ataicha bersama dua cucunya, Hana Batrisya dan Haziq Naufal...

Tertiba semua nak masuk.. huhuhuhu.. ni semua adik beradik sebelah wife... 


Ni dalam kereta dah.. dah nak bertolak..

Di stesen minyak, isi minyak dulu.... 


Gambar mertua ataicha bersama 2 orang cucunya... 




Baru dapat meja....

Ni jer yang dipilih, ambik 2 ekor siakap, udang, ketam... apa lagi erk.. 


so far, ataicha perasan harga sini agak murah berbanding tempat-tempat medan ikan bakar yang pernah ataicha pergi... range harga RM3 - RM4 untuk 100g.. so 1Kg tu baru ler RM30-RM40... 

Berbanding satu tempat di area KL(malas nak bagitau nama), Siakap je RM12 per 100gram.. nasib baik cancel sebab perasan.. ni kes sebab salah tengok & paham ler.. ingat RM12 tu untuk 1Kg... 



Atas ni seronok lagi sebab baru sampai... tapi sini agak lama gak.. sebab banyak order... tadi ada baca satu blog, dia kata elok booked dulu dan inform apa nak makan... so sampai2 dah siap... huhuhuhu


Ni muka sorang-sorang dah penat menunggu.. huhuhu.. memang agak lama... 

Sampai-sampai je makanan terus makan.. so tak sempat nak snap dah.. lapar sangat menunggu.. huhuhuhu

Kan dah ceria sebab dah kenyang... 



Ok.. dah nak balik dah... so kesimpulan... tempat ni agak jauh... masakan ok laa... harga agak murah... cuma lambat dari segi service... so rasa kalau improve dari segi services... ataicha rasa ia mungkin akan bertambah-tambah maju

Ok... Smile Haziq Naufal...........

Ok ni details tempat nie...


Alamat : Aroma Ikan Bakar, Jalan Jati off Jalan Pantai Jeram, Pantai Jeram, 45800 Jeram, Selangor
Tel : 017 – 3163117 (En. Naim) atau 019 – 2084452 (Pn. Hazura)
*Kalau ramai please book dulu... kalau x mau menunggu lama...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers