Tuesday, September 20, 2011

Jamuan Raya GSB 2011...

19 September 2011.. ataicha nya office buat open office Jamuan Merdeka Raya... so far kali ini dibuat di Menara TM.. kat HQ la.. so far makanan banyak la jugak... ataicha sekadar menolong angkat makanan dari bawah ke atas je..hahaha.. malaskan.. ok la sket dari tak wat pape kan... Jemputan kali ini hanya staff sahaja.. orang luar rasanya xde.. hehehe..

Menu yang disediakan seperti sate ayam, sate daging, rendang daging, lemang, nasi impit, mee kari, ketupat, cendol, nasi arab ayam, nasi arab kambing, pecal, buah-buahan dan lain-lain lagi.. banyak tul ataicha makan.. satay rasa kat 20 cucuk lebih kut... nasi arab lauk kambing 3 ketul... huhuhuhu.. dan macam-macam lagi..

Habis je makan, kepala tiba-tiba sakit... mana tak nya.. makan daging dan lauk kambing tue.. sebelum acara persembahan ataicha dah beransur sebab kerna gi cyberjaya nak prepare rack untuk task terbaru... huhuhu..

Otw ke cyber, hanya tuhan je tahu... mata dah tak berapa nampak jalan...kat highway meps tu dah pening2.. nasib baik jalan lurus je.. huhuhuhu...

Okla, meh la tengok gambar-gambar semasa open office semalam... ni credit kepada Intan Jufflisa a.k.a shawlslisa...

*AJK-AJK Urusetia yang sedang menyiapkan makanan...
*Sedang menjamu selera...
*ataicha yang sedang menikmati nasi arab lauk kambing...
*ni masa sebelum makan.. tengah duduk menunggu ketibaan CEO...
*ataicha yang baru balik menambah nasi arab lauk kambing..
*tengah kusyuk makan...
*antara buah-buahan yang disediakan...
*satay.. memang best... antara penyebab darah tinggi naik sekejap.. huhuhu
*ni sebelum start majlis.. masa menunggu majlis start.. huhuhu..

Okla, ni serba sedikit, picture yang ataicha sempat nak share ngan korang... anyway hope tahun depan ada lagi erk.. dengan menu-menu yang lebih sedap.. :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers