Tuesday, September 27, 2011

Di Hari Ahad Lepas!!!

Di sepanjang hujung minggu ini, rasanya jalan agak sesak pabila semua orang menghadirkan diri ke rumah terbuka.. so pada hari Ahad lepas ada 2 open house yang ataicha hadiri.. huhuhu.. cuma segan plak nak snap picture.. iya la sorang2 je bawa kamera cam tak best la plak..

Karang tuan umah kata apa plak kan?? So tak de la picture nak share kat sini.. hehehehe.. Ramai yang kata muka Haziq Naufal ikut muka ataicha kan??? iya ke?? ni ataicha share 2 keping picture ataicha dengan haziq naufal.. hope korang leh komen part mana yang ikut ataicha k..

* renungan ada iras.. hidung maybe ikut ataicha.. yang lain korang je yang komen k..

korang dah tengok kan?? boleh korang listkan apa yang sama??
ok.. kat bawah ni plak... nak share 2 sepupu naufal... namanya pun ada Haziq... Raja Muhammad Harith Haziq... kalau tak silap laa.. dia ni lahir lewat 2 hari je dari Naufal... 14 April 2010.. tapi start masa 4 bulan, dia dah berjaya melintas berat Naufal.. sekarang masa timbang 5 bulan.. dah 8.3kg.. Naufal x berapa nak naik lepas umur 4 bulan.. Masa usia 5 bulan, berat Naufal sekadar 7.8kg je.. xpe la Naufal... asala Naufal sihat dah laa...

Ok jom tatap picture Raja Muhammad Harith Haziq plak.. 
amacam?? comel tak?? yang ni rasa memang photostat ayah dia terus.. :p


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers