Sunday, July 24, 2011

Haziq Naufal ke Rumah Uncle Mady...

Salam... tengah hari tadi ataicha bawa mrs. ataicha & naufal ke umah uncle mady.. dah ada orang menjemput makan kan... gi je la kan...

So kitaorang gi awal la.. sebab Uncle Mady kata kul 3 tu maybe ramai.. huhuhu... so dalam kul 1.20pm kitaorang sampai le kat umah Uncle Mady.. huhuhu

Mrs.ataicha dan Haziq Naufal (Naufal)... kat umah..

 
Haziq Naufal nie... memang pemalu bila orang nak bergambar.. huhuhu..




Tak sempat nak snap pic pape kat umah Uncle Mady kan.. maklumlah belum start lagi.. anyway thank yer Uncle Mady... kerna menjemput kitaorang...

Ops ni picture Uncle Acap... bagi dia riba Haziq Naufal.. baik tul Haziq Naufal kat umah orang.. bleh bawa jalan nie.. hehehe..




ada gaya tak uncle Acap kita ni jadi bapa... wah nampak besar plak Haziq Naufal bila duk ngan Uncle Acap kita erk

Ops.. tak sempat nak snap Uncle Hairul ngan Auntie X.. hahaha.. lupa plak nama wife Uncle Hairul kita nie.. Dan kepada Uncle Mady thanks.. actually nak je kitaorang stay situ.. tapi segan la plak... cakap je laa ada rakaman kat umah.. huhuhu.. kitaorang datang lewat sket.. huhu
Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers