Wednesday, June 22, 2011

mc today...


huhuhu... today ataicha mc, kenapa erk mc? semalam ataicha xleh tido sebab gigi geraham sebelah kiri sakit.. huhuhu.. lepas solat subuh pagi tadi... ataicha ingat nak mandi terus... tapi sebab dah tak tido kan.. terletak je kepala... terus kul 9 pagi ataicha terbangun.. huhuhu..

dengan kepala yang bedenyut-denyut tak cukup tido.. ataicha gagahi gak gi Klinik Pergigian Rosman di Taman Seri Gombak... sampai-sampai sana doktor Rosman tak sampai lagi... nurse kat kaunter tu kata lagi setengah jam.. ok la tunggu... iya la sakit gigi tu so far x rasa dah pagi nie... dan tahap ngantuk yang teramat sangat terlena jap ataicha kat Klinik Gigi tue... tersedar bila nurse yang comel tu panggil nama ataicha... huhuhu

so far, ataicha rasa ni salah satu Klinik Gigi yang mahir sket dalam cabut2 gigi ni.. terus terang ataicha x rasa langsung sakit dia,,, maybe ubat tahan sakit dia ok kut.. walaupun duk tengok 2-3 kali jarum ubat pelali tu masuk dalam mulut tak rasa langsung... apa yang Doktor Rosman ni buat, dia sapu kapas yang dah direndam ngan ubat tahan sakit... pastu bila dah cam ok.. baru dia suntik jarum ubat tahan sakit tue... masa dia cucuk tu memang x rasa pape.. dia pun duk cakap.. kalau awak sakit awak angkat tangan... huhuhu.. tapi memang tak rasa pape... dan caj pun rasa takde la mahal sangat.. Sebatang gigi RM65-00 je....

Rasa cam murah sket.. sebab last 2 month adik ipar aku cabut gigi kat area tue gak.. Kena kat RM300+... anyway thank Doktor Rosman erk... buat ataicha rasa tenang dan tak ngeri bila sebut cabut gigi... huhuhuhu....dah hilang sebatang gigi.. huhuhu...


Lepas dah settle kat Klinik Gigi, dengan pening2 pasal tak cukup tido ni, ataicha ke opis Mrs. Ataicha ambik contoh soalan exam untuk kenaikan pangkat dan poskan ke Kampung...Mrs. Ataicha dapat panggilan untuk exam kenaikan pangkat... hope dengan rezeki anak.. beluiau lulus dengan cemerlang.. huhuhu...

p/s : dulu ataicha tak pernah percaya ada rezeki kahwin, rezeki anak.... rezeki kahwin dulu... ataicha dapat kerja lain... pastu rezeki anak yang latest ni , ataicha dapat surat confirmation... rezeki2 gini maybe orang akan kata kebetulan... apa yang kita perolehi.. kita kena selalu bersyukur ke hadrat Nya.. semoga pintu rezeki sentiasa terbuka untuk kita...
Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers