Tuesday, April 5, 2011

Bloglist Mah@mahu.com

Today rasa mood nak follow en. Mahamahu yang demam semalam... demam sebab ABP.. hehehhe..

So en. Mahamahu ni dah tukar ke domain baru, beliau nak clearkan list blog2 yang lama.. huhuhu.. so dia ajak semua kenalan kat dunia blog ni join bloglist dia...
huhuhu.. so ataicha rasa x salah nak join bloglist dia kan.. huhuhu...

So ni laa syarat2 nya :

1) Pasti yg utama anda mesti lah meletakkan blog Mah@mahu.com dalam senarai bloglist anda supaya sama2 mendapat kebaikan ok...
2) Buat satu entry bertajuk 'Bloglist Mah@mahu.com' dalam tu hanya lengkap slogan ini 'Saya ingin menyertai bloglist Mah@mahu kerana ........' (tidak lebih 20 perkataan)
3) Letakkan banner blog Mah@mahu seperti kat atas atau bawah ni pun boleh dalam entry anda.
4) Last sekali kena tag 1 org kawn blog anda.
5) Tinggalkan link anda pada comment entry ini ok senang nak rujuk nanti.
 
ok, syarat no.1... dah...
syarat no.2 plak.... "Saya ingin menyertai bloglist Mah@mahu kerana en. Mah@mahu sorang yang baik, suka buat contest dan suka bagi hadiah kan orang.. huhuhu"
ops apa lagi erk nak bodek en. Mah@mahu nie...
no 3 plak...ni ataicha letak banner nie dalam entry untuk 2nd time erk...



no.4 kena tagged erk?... tagged sapa erk... norhidana [http://misshamakeupstore.blogspot.com/] la erk...
no.5 erk.. jap lagi nak tinggal erk.. sorry la erk.. en. Maham@hu sure tau masalah saya kan...


Website : http://ataicha.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers