Wednesday, January 12, 2011

3rd day Trainning NetApp Data ONTAP 7.3 Fundamentals

uiks... dah 3 hari ataicha tak masuk opis.. huhuhu...
bukan malas tapi kena hadir kursus NetApp Data ONTAP 7.3 Fundamentals kat Menara UOA Bangsar... huhuhuhu.. penat gak nak memahami semua... setakat entry ni baru chapter 6... lagi 12 chapter nak di study...

banyak nya nak di fahami... huhhuhu...
tapi banyak faedah kut masuk trainning ni.. sebab aku pun nak ler tau camne nak handle netapp netbackup kat opis tu... dah masuk sini paham ler sket...

anyway... kuatkan semangat... jangan ngantuk2... huhuhuhu..

petang ni nak gi gym lagi... kira ni kali ke 3 laa untuk this years.. ataicha gi gym...
iyalah sesuai ngan azam nak kuruskan sket badan ni... gi gym ni leh laa modified lemak2 berlebihan ni ke tempat2 yang sepatutnya.. hahaha..

okla nak sambung study balik.. ada masa lain kali ataicha tulis erk...

p/s : kepada mady, amin & nizam.. jumpa petang ni di gym yer...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers