Friday, September 3, 2010

Ataicha nak wish Selamat Hari Raya buat semua...

Salam Aidilfitri buat semua rakan-rakan blog sekalian.. sepanjang setahun kita berkenalan melalui alam maya nie.. ataicha rasa eloklah ataicha menyusun sepuluh jari memohon keampunan jika ada salah dan silap yang sengaja atau tidak sengaja dan sewaktu dengannya.. harap kawan2 semua dapat maafkan..

Today mungkin hari last keje untuk kawan2 blog yang bergelar guru... sure otak masing2 dah sibuk memikirkan kampung halaman je sekarang nie..lagipun dah beberapa hari je lagi nak raya kan.. so yang mana drive tu.. bawak kete @ van @ lori @ motor korang elok-elok erk.. ingat insan tersayang di kampung tue...
Ataicha doakan agar semua selamat sampai ke destinasi masing-masing erk..

Ni kad raya untuk anda erk.. sorry nak hantar betul2 dah tak sempat.. so macam ni ok la erk..

SELAMAT BERHARI RAYA...............
...............MAAF ZAHIR DAN BATIN DIPINTA DARI ATAICHA...

4 comments:

  1. selamat hari raya.maaf zahir batin yer..hati2 balik kampung...

    ReplyDelete
  2. Amboi awal nyer post kad raya cuti minggu depan baru leh hehehe apa pun selamat hari raya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers