Friday, August 13, 2010

Terkejut pun ada...

Salam Ramadhan, tadi one of my friend share satu snap shoot dari facebook...
Terkejut bila baca apa yang ditulis oleh sorang mamat nie...


Ni yang full....[besarkan untuk bacaan lebih jelas]

Hmm mamat ni rasa dia terperangkap dengan hidup sebagai seorang Melayu dan Islam.. hmm ntah laa.. orang macam ni pun ada... hope dia diberi hidayat untuk Islam... tu kadang2 aku rasa budaya PUNK @ Metal boleh menyesatkan remaja2 kita... kalau setakat minat muzik mereka aku rasa x salah.. tapi yang salah ikut budaya dan fahaman yang dibawa tu yang salah....

semua rasa betul... so korang rasa?...

ataicha ada gak search kat FB tapi x jumpa profile mamat ni sebab dia mungkin hide from public kut...

[update : ni link fb beliau http://www.facebook.com/salleh.g.samsa



6 comments:

  1. seyez owg ni da sesat.. gilak ar suka suki jep ckp cmtu. kalu repot kat mane2 jbatan islam mmg kna cari pnye ni. x pasal2 masok paper. pastu leh plak nk wat agama sndiri..

    ReplyDelete
  2. ni a tanda2 kiamat sudah dekat..

    ReplyDelete
  3. kalau dia agam islam betul lah ini ciri2 umat akhir zaman..sumpah sedih beb....

    buang sajalah agama islam dari kad pengenalan tuh......hukhuk

    ReplyDelete
  4. apa nak dikatakan lagi
    islam pada nama dan keturunan memang sangat ramai sekarang
    ...moga2 mereka mendapat hidayah

    ReplyDelete
  5. sangat menakutkan baca perbualan mereka nih! mintak di jauhkan~

    ReplyDelete
  6. i've found his blog.. ni jer yg boley dibukak.. semoga Allah beri dia petunjuk...

    go to google.. type bintang kertas.. then cached..

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CO2IB4gzQsoJ:bintangkertas.blogspot.com/2010_01_01_archive.html+site:bintangkertas.blogspot.com+bintang+kertas+blogspot&cd=20&hl=en&ct=clnk&gl=id

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers