Monday, August 23, 2010

Cabutan Bertuah Untuk Aidilfitri


Wah... dalam menjengah blog kawan2 tadi.. ataicha tertarik nak join satu contest nie.. anjuran bro gnesop.. syarat2 dia agak senang.. so rasa cam tak rugi nak join kan..

korang pun nak join gak ke?

meh ataicha terangkan serba sedikit syarat dia...

Ikuti syarat-syarat berikut untuk menyertainya:
  1. Terbuka kepada semua bloggers (lelaki atau perempuan)
  2. Perlu membuat 1 (satu) entry mengenai cabutan bertuah ini di blog anda
  3. Hantar URL entry anda di ruangan komen entry ini
  4. Masukkan banner peraduan beserta link ke entry ini
  5. Hanya satu peserta bertuah akan dipilih menggunakan sistem 'random' yang selalu bloggers guna untuk memilih cabutan bertuah
  6. Tarikh penyertaan 22 Ogos 2010 hingga 31 Ogos 2010 jam 12.00 tengah malam (harap sempat dapat untuk pakai raya)
  7. Pemenang akan diumumkan pada 1 September 2010
Good luck!

Amacam senang ke tak?? ataicha rasa cam senang je.. so nak detail leh gi ke link contest nie : [http://www.gnesop.com/2010/08/cabutan-bertuah-untuk-aidilfitri.html]


Kalau ada rezeki, menang gak... walaupun hadiah x seberapa eolk kita mencuba kan?.. x cuba mana nak dapat hadiah.. :p


6 comments:

  1. terima kasih ataicha kerana sudi sertai GA sop..
    hadiah x seberapa tp hubungan hasil GA tu yg penting..
    thx juga kerana promosi GA ini..

    good luck

    ReplyDelete
  2. sama2 sop... sharing is caring right?..

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya, bg menang jer bro sop,ckp member(kipas baik)

    ReplyDelete
  4. wah macam menarik ni. Nak join gak la jap lagi..tungguuuuuu

    ReplyDelete
  5. @Life kaMi ~ ahak kita tengokla cabutan random abg sop kita nanti.. ada rezeki menang la kan.. :p

    @Aini ~ join2.. kalau dah menang nanti tak tau nak bagi sapa pakai.. kasi kat ataicha la erk.. p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers