Monday, July 19, 2010

Tolong Promote...

tadi adik ipar aku minta tolong promote biz dia..
so aku rasa otak ni pun tepu x tau nak tulis apa kan?
so elok aku promote produk dia untuk entry hari nie...

so sapa2 yang berminat nak beli kain japanese cotton.. bleh laa PM dia kat Facebook dia.. atau komen je sini nanti aku tolong msg dia sendiri... hehehe.. nanti ada masa aku tolong dia setup blog sendiri..

ok.. so korang leh tgk2.. mana tau berkenan ke... ahaks.. harga RM60 sepasang... kos ni rasa x masuk lagi kos penghantaran.. dia x cerita lanjut.. uhuks.. kain dia 4 meter.. so nak describe details x reti plak.. korang tgk dulu kain2 dia erk....











dah tengok.. kalau dah berkenan cepat rembat la erk... rasa cam dah murah dah kut.. tambah2 cun kalau dapat pakai di pagi raya.. cewah....

selamat berbelanja........

5 comments:

  1. Cik Bucken minat corak ala polka dots la erk..
    berminat msg je dia kat FB tu..

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000432523785

    ReplyDelete
  2. wahh dah jadi usahawan nampak wakkkaka... business kecil2an kata nya hehehehe..

    ReplyDelete
  3. wah cantik kain tue... corak yang menarik n jarang dapat.... tapi duit tak cukup... hehehehehe.... kumpul dulu....

    ReplyDelete
  4. @MahaMahu ~ tolong promote jah.. x sempat nak tolong buatkan blog dia sendiri...


    @AishaDIYanything ~ corak dia x banyak so x yh risau nak terserempak orang pakai kain yang sama.. keberangkalian nak jumpa sket.. hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers