Saturday, June 19, 2010

England Seri je....

huhuhuhu... england seri lagi... parah2....
apa nak jadi.. kata favourite... huhuhu..

nak tak nak kena menang ngan Slovenia (team yangn tgh leading Group C sekarang nie)
Slovenia ni cam berupaya layak ke next round dengan sekadar seri je... kalau team ni kalah ngan England nanti.. ia perlu mengharap game satu lagi antara USA vs. Algeria berakhir dengan seri.. atau USA kalah ngan Algeria dengan jaringan yang sedikit..

rasanya Slovenia sure bersemangat untuk mempertahankan gol diaorang dari dibolos... so seri mungkin pilihan diaorang... England main lelok... kalau still xleh nak nak menang gak...

memang korang tak power pun...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers