Saturday, April 17, 2010

Testing Nasi Beriyani KFC..

1st, nak ucap jutaan terima kasih kat my wife... apa mimpi dia tak sure laa.. iya otw nak balik.. leh je dia ajak jom makan luar.. makan kat pizza hut...

hehehe... x kisah pun.. ingat kat Giant Batu Caves ada laa Pizza Hut.. xde la pulak...

last2 gi KFC.. selalu kalau apa yg dia nak takde.. dah tarik muka seribu... tapi hari ni ok je...

xpe la malas la nak tegur.. mood dia tengah ok.. so xperlu nak di tegur...

so bila dah masuk KFC.. sure nak try menu2 yang jarang dirasa... nampak la Nasi Beriyani nie.. cuba je laa...

for my part... rasa dia x best.. sebab satu x dpt sup tu.. dia ganti ngan coleslaw...korang bayangkan rasanya... plus spicy pun x berapa nak rasa.. so overall x best langsung.. cuma dapat jam je.. ingat besar kecik plak tue.. :p

cuma mood my wife today mmg teramat baik... hope berpanjangan selama satu hari nie.. :p

2 comments:

  1. orang pompuan mmg camtu. kalau time sepoi bahasa amboi indahnya tapi kalau time puting beliung sabo je le ye.. hik hik (agaknya hubby kathy pon selalu ckp macam tu) hehehe

    ReplyDelete
  2. tu laa.. so masa mood dia ok nie... iya je kan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers