Thursday, July 27, 2017

sedih!!!

Sedih plak bila aku terbaca status sepupu aku.. tengah pantang anak ke dua bercerai.. bekas suami jenis mengatal dengan perempuan lain.. dan cubaan nak mengatal kali ini yang tak boleh diterima dengan bekas mak mertua beliau sendiri..

Ajak bekas mak mertua jadi pasangannya.. aduhai.. kemana nya hilang dosa pahala.. kalau laa ada depan aku.. memang nak kena.. kekadang tak faham dengan lelaki macam ini..

Wife pantang je pun.. dah start mengatal.. masa pantang anak first dulu pun dah buat hal.. kali ni pantang anak kedua pun.. dan nak try mak mertua sendiri...

Kalau baca screenshot whatapps memang nak lempang je..

Semoga sepupuku tabah dan kuat hadapi dugaan ini..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers