Saturday, July 29, 2017

Collection : Seattle Mariners (1997-2000)

Sekadar simpan kat blog.. yup sekarang ni aku suka pakai cap..maybe sebab tak perlu sikat kut.. so kalau keluar sure pakai cap.. 

so jumpa this baseball cap kat bundle.. cam elok je.. so survey laa ni brand apa.. tau dia adalah baseball club yang main MLB.. cuma rasa-rasa tak pernah tengok logo ni.. lebih kurang macam ada lah.. senang kalau orang tanya ni kelab apa kan...

Ok dah jumpa.. Logo ni dipakai oleh team Seattle Mariners. Mungkin nama dia tak sefamous Network Yankee.. Team ni bermain untuk America League (MLB). Logo ini hanya digunakan pada tahun 1997 hingga 2000 je.. sebelum dan selepas tu logo dia lain.. Mungkin logo ini tak berapa nak 'ong' kut..



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers