Monday, December 15, 2014

Pindah opis baru

Hari ni.. secara officialnya.. ataicha akan start kerja di opis baru.. masih di company yang sama.. cuma kena pindah ke hq.. sebab tempat sekarang dah habis contract.. company pun malas nak sambung sebab staff pun tak ramai dah kat situ..

So kena la pindah kan.. yg tak best adalah suasana dan pesekitaran.. kalau dulu relax.. kalau duk kat meja hanya leh tgk papan je.. sekarang angkat sket muka leh nampak dah semua orang.. huhuhu.. tambah2 pulak sini banyak plak sekatan.. tu tak leh masuk.. ni takleh masuk.. huhuhu..

Hmm.. tapi nak wat cam mana kan.. nak ke tak.. kena laa harungi.. kalau tak penat nak difikirkan..

Semoga makin success di opis baru.. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers