Thursday, July 31, 2014

Keisha zara.. raya ke 4

Keisha zara pada 31.07.2014 (khamis) di rumah ayah de kat sertik.. 

Dari sertik, dah alang-alang berjalan.. gerak ke raub plak.. kampung atuk sebelah wife.. orang tua dah tiada.. yang ada pak saudara yang tinggal kat situ.. tak sangka plak.. kat sana.. sedara-mara sebelah wife pun ada.. so bertambah ramai dan meriah.. pakcik acam (pak saudara wife yang duk sana) bawa balik satu lori durian kampung.. berpesta laa makan durian jap.. dah banyak leh pilih-pilih.. tak sedap letak dalam kereta tolak buat tempoyak.. hahaha.. sedap makan...


Apa-apa pun thanks.. kalau tak masa balik ada yang singgah kat sertik borong durian musang king.. dah kenyang so tak yah bazir-bazir duit beli..

Dari raub nak balik jengka.. try-try jalan alternatif.. so jumpa dan tahu laa.. jalan agak clear cuma sunyi je.. len kali kalau tak nak sangkut jrm kat raub dan bentong leh la kut try jalan-jalan ni...


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers