Monday, November 19, 2012

kenapa licin je kepala tu?

rambut licin???
ramai duk tanya kenapa laa rambut tu licin je.. nazar ke? jawapan dia.. takde pape pun.. saja je licinkan kepala nie.. tu pun tak plan nak licinkan pada awalnya.. asalnya pergi kedai gunting kata kat tukang gunting "tepi ngan belakang nipis dan atas pendek"... entah masa tengah gunting tu, rasa nak clearkan terus rambut dan kata laa kat dia.. "bos, kasi 1 je semua.." terlihat muka tukang gunting tu tersenyum.. maybe dalam hati.. senangnya kerja... huhuhu..

okla cukup la pasal rambut licin tue..

congrate!!!!
sekarang ni nak wish congratulation kat beberapa orang rakan dan sedara mara yang mendapat baby beberapa hari ini, tahniah erk.. semoga ianya memberi satu cahaya dalam hubungan keluarga anda semua... seronok bila tengok dan tahu hal-hal ini.. ialah.. teringat time dapat Haziq Naufal dulu.. memang ceria je muka.. Sebab setiap detik dalam membesarkan anak ni memang menyeronokkan...

setiap kelahiran ada rezeki dia, so usahlah risau akan masa depan dia erk.. Rezeki akan hadir tanpa diduga..

Dan congrate juga buat rakan-rakan yang menjadi Pengantin Baru.. Tahniah semoga perkahwinan korang akan kekal hingga ke akhir hayat erk.. 

happy birthday!!!
buat adik ku Aniff Nur Atika, yang menyambut hari lahir pada hari ni.. Happy Birthday's erk.. semoga dipanjangkan umur, dipermurahkan rezeki.. diberi kesihatan yang berpanjangan dan senyum selalu...





No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers