Sunday, September 2, 2012

Photo : Aksi rambut pacak!


Sesekali merakam aksi Haziq Naufal pada 5 August 2012 lalu mencuit pelbagai karenah. Ketika ini Haziq Naufal baru sahaja berusia 1 tahun 4 bulan, begitu senang beraksi di hadapan kamera. Teringat situasi atas dimana ataicha cakap pandang cermin, dia pandang cermin. Dan dia tahu ayahnya ingin mengambil gambarnya.

Namun kanak-kanak ini kena ikut mood dia, kalau kena dengan moodnya. Memang gambarnya akan jadi menarik. Agak-agak bolehkah Haziq Naufal ni menjadi model kanak-kanak? Hahaha..

Rasanya tak boleh! Sebab ibunya nak anak dia ni jadi Imam Muda.... So mana boleh jadi model kan?..




Kali ini ataicha memang ada edit guna photoshop, dah lama sebenarnya tak bermain-main dengan photoshop nie, skill editting pun dah makin kurang.. Kali ini cuba test try plugin Bleach Bypass PRO. Ok tak? Saja jer nak test-test skill.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers