Monday, July 16, 2012

weekend without Haziq Naufal...

weekend lepas... ataicha keseorangan je di rumah.. my sweetheart Haziq Naufal balik kampung Jengka bersama ibunya... huhuhu.. knape ataicha tak join skali?..

Ada kerja sket.. sebab dah janji nak attend satu event.. dah di booked sebulan lepas lagi.. tak best laa kalau ataicha cancel kan.. so kena laa attend event tue.. tak baik mungkiri janji kan... Event habis kul 2 petang.. so tak sempat la jugak ataicha nak lari ke birthday's party en mady.. sorry yer en mady.. tak dapat penuhi jemputan anda...

dalam kesibukan tue... seorang kawan ataicha en. acap masuk spital, huhuhu.. plan nak gi melawat dia.. tapi kelam kabut nya hal... tak terpergi.. hope everything ok... kalau dia stil kat spital lagi.. ingat nak laa gi melawat... kengkawan jom join... Cuma nak kena minta tolong mr. google maps ler.. Hospital Pantai Ampang... kalau ikut mr. Google nie.. kat area Pandan Indah @ Pandan Utama...

Today nya cerita plak.. dalam banyak benda nak dibawa... tertinggal la plak handset BB kat katil.. dan botol air yang telah diisi air masak... huhuhuhu... kalau nak bawa bekal dari rumah.. memang selalunya akan tertinggal.. aiyooo.. selalu terlupa la en ataicha ni sekarang.. huhuhu.. kena makan kismis banyak-banyak lepas nie.. agar pemikiran power cam masa-masa muda dulu.. opss.. dah tua ke aku nie? aiyoo... dah rasa tua la sket.. hehehe.. umur xpe la dah tua.. jiwa kena la muda lagi bleh tak?.. hahahaha...

So semalam kul 9 mlm.. barulah wife dan haziq naufal sampai... katanya jem teruk kat highway Karak.. tul la tue kut.. sebab ataicha baca twitter mmg agak jem kat Karak.. nasib baik bukan ataicha yang drive.. hehehehe.. oklaa.. perut dah rasa agak lapar la plak... tapi jam baru kul 11.20am.. lagi sejam 40 minit nak tunggu lunch time.. huhuhu... gerak dulu erk... bye2..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers