Tuesday, July 17, 2012

MASTERCHEF SELEBRITI MALAYSIA...


Tahniah kepada Dato Fazley kerana memenangi Juara Masterchef Selebriti Malaysia yang pertama. Kemenangan memang telah diagak sebab Dato Fazley... Tambah-tambah dapat plak tema Masakan Eropah yang sememangnya kita semua tahu itulah kekuatan Dato Fazley...

Angah pun tidak kurang hebatnya.. cuma dia lari la sket dari tema.. dia nya tema adalah Masakan Asia.. bukan Masakan Malaysia je.. erk Angah... huhuhu.. memang masakan Malaysia tu kira Asia tapi kena laa study dulu... huhuhu... sebab ada cara-cara tersendiri... anyway okla cuma nasi dia yang warna kuning tu x sesuai dengan daging salai tu.. huhuhu... tapi kalau ataicha yang masak pun ntah apa yang jadi.. hahaha.. good job angah...

Anyway, it's ok laa.. sebab kita nak uji bakat masakan dari selebriti kan?? Tak leh la anggap diaorang power sangat... hehehe.. cuma so far rancangan ini bagus gak untuk dilayan...

Kalau di ikutkan komen-komen dari juri-juri banyak yang tak best... tapi Juara mesti ditentukan tul tak... walaupun tak sedap.. juara mesti kena ada.. hahaha.. so bila diumumkan Dato Fazley yang menang... yupp.. tepat ramalan ataicha.. So hadiah kemenangan iaitu sumbangan sebanyak RM57,500 untuk badan kebajikan yang beliau bawa mungkin memberi satu hadiah yang terbaik untuk badan kebajikan tersebut...

Semoga ASTRO dapat membawa selebriti yang lain untuk rancangan yang akan datang..

Siapa pula yang ingin kita nak tengok untuk rancangan akan datang?? Adakah Dato Siti Nurhaliza ke?? Tak puas tengok dia keluar sekali je dalam Masterchef Selebriti hari tue...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers