Wednesday, July 11, 2012

11 July 2012 - Aduyai.......

Pagi tadi masa nak ke office, terkejut balingan barang dari tingkat atas.. pada awalnya memang keluar kata-kata makian di hati ataicha... iya laa.. tak de tamadun ke buang sampah dari atas.. tak reti-reti nak turun bawah buang??

Huhuhuhu.. ingat nak tengok dari tingkat mana... pastu nak complaint kat Pengurusan je.. sampai kat parking... situ memang dapat lihat view jelas sapa yang buang-buang benda-benda dari floor mana... Tahu apa yang ataicha lihat???

Seorang budak yang ataicha rasa berumur setahun atau dua tahun yang membuangnya.. dan apa yang dibuangnya adalah apa yang dicapainya... aduyai, kerusi kecik, kerusi kayu untuk kanak-kanak... mana la mak bapak dia, apa yang ataicha lihat keluarga dia cam tak perasan apa yang budak kecik ni lakukan... huhuhuhu... tarik balik la kata-kata makian tue.. huhuhu..

Turun bawah sampai guard, report kat dia suruh check... tadi dimaklumkan oleh guard tu.. mak dia tengah tido... Nasib baik laa budak tue tak reti panjat.. kalau la dia panjat dan terjun... memang satu mimpi ngeri.. grill kat beranda tu please laa kunci jika mak dia tu nak tido pun... budak tu bukan boleh fikir sangat....

Petang nie plak.. dengar satu cerita tak best.. one of my friends Ameen, jatuh motor petang semalam.. maklumlah petang semalam hujan... maybe dia laju sangat kut.. so bila brek.. terbabas laa sebab jalan licin.. harap takde yang teruk berlaku kat dia.. Ameen rehat-rehat la erk kat rumah.. X-ray tu kaki.. harap-harap takde la retak ke apa erk..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers